Anadolujet'ten dev kampanya! Tüm uçak biletleri 399 TL

Seyahat etmeyi sevenler için müjdeli haber Anadolujet'ten geldi. Anadolujet'in resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre tek yön uçak bileti almak isteyenlere müthiş bir kampanya gerçekleştirdi. Uçak biletini 399 TL'ye indirdi. İşte kampanyaya dair merak edilen tüm detaylar...

Anadolujet seyahat etmek isteyenlere müjdeli bir haber verdi. Resmi internet sitesi üzerinden çeşitli açıklamalarda bulunan Anadolujet, 399 TL'ye uçabilme fırsatını tüm vatandaşlara sundu.

Anadolujet'ten dev kampanya! Tüm uçak biletleri 399 TL

17 ile 18 Ocak tarihleri arasında alınacak uçak biletlerinin 399 TL'ye satın alınabileceğini açıklayan Anadolujet, kampanyadan yararlanabilmek için  1 Eylül – 31 Ekim tarihlerini gösterdi. İşte kampanyaya katılabilmek için gerekli olan koşullar...

Kural & Koşullar:

17 - 18 Ocak 2023 tarihleri arasında alınacak biletler için geçerlidir.

01 Eylül – 31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerlidir.

Kampanya kapsamında web ve mobil uygulama üzerinden satın alınan biletlerde tüm vergi ve harçlar dahil tek yön Standart pakette 399 TL, ExtraJet pakette 499 TL, KonforJet pakette 519 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacaktır.

Kampanya kapsamında çağrı merkezleri, satış ofisleri ve acenteler üzerinden satın alınan biletlerde tüm vergi ve harçlar dahil tek yön Standart pakette 419 TL, ExtraJet pakette 519 TL, KonforJet pakette 539 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacaktır.

Kampanya, Kuzey Kıbrıs hariç tüm yurt içi, tek yön, direkt uçuşları kapsamaktadır.

Kampanya 80.829 koltuk sayısı ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamında Standart Paket ücret sınıfından alınan biletlerde uçuşa 2 saatten fazla süre olması durumunda cezalı değişikliğe izin verilir, iptal ve iadeye izin verilmez.

Kampanya grup rezervasyonları için geçerli değildir.

Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.

AnadoluJet, kampanya ile ilgili kural ve koşulları, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve herhangi bir zamanda teklifi iptal etme hakkını saklı tutar.

AnadoluJet, kurallara aykırı olduğu tespit edilen durumlara karşı yasal işlem yapma hakkını saklı tutar.

 

Anadolujet'ten dev kampanya! Tüm uçak biletleri 399 TL ile ilgili etiketler ekonomi Seyahat THY
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.