İstanbul Anadolu yakasındaki ilk millet kıraathanesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu cumartesi günü Üsküdar'da dev projelerin toplu açılışını yapacak. Projelerden biri de hizmete girecek millet kıraathanesi. Bu aynı zamanda Anadolu Yakası'nın ilk millet kıraathanesi de olacak.

Üsküdar 8 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlıyor.

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, birbirinden değerli çok sayıda projeyi hizmete açacak.

Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası, Nevmekân Sahil, Millet Kıraathanesi, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Üsküdar Bilim Merkezi, Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi, Üsküdar Belediyesi Nikâh Sarayı, Çavuşdere Spor Sarayı, İstanbul Resimleri Müzesi ve Valide Sultan Gemisi projeleri toplu açılışla birlikte Üsküdar ve tüm İstanbulluların hizmetine sunulacak.

İstanbul Anadolu yakasındaki ilk millet kıraathanesi!

İstanbul Anadolu yakasındaki ilk millet kıraathanesi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar millet kıraathanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.