Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan'dan Coca Cola açıklaması! Türk şirketidir, sermayesi Türklere aittir

İsrail’in Gazze operasyonları sonrası boykot edilen markalardan biri olan Cola Cola hakkında Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan açıklama yaptı. Özilhan, , “Boykotun önüne geçmek üzere daha proaktif olacaklarını, kendilerini bundan sonra daha iyi anlatacaklarını ifade ederek, “Biz yanlış bilgilere dayanarak bu gündemin bir parçası olduğumuz için üzgünüz. Coca Cola içecek bir Türk şirketidir, sermayesi Türklere aittir." dedi. İşte detaylar...

İsrail’in Gazze operasyonları sonrası boykotlardan en çok nasibini alan markalardan biri Coca Cola oldu. Süreci önce sessiz bir şekilde izleyen Anadolu grubu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, iletişim atağına geçerek, duruma el koydu. 

Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan'dan Coca Cola açıklaması! Türk şirketidir, sermayesi Türklere aittir

"COCA COLA BİR TÜRK ŞİRKETİDİR"

Sabah Gazetesi’nde Hülya Güler’e konuşan Tuncay Özilhan, “Boykotun önüne geçmek üzere daha proaktif olacaklarını, kendilerini bundan sonra daha iyi anlatacaklarını ifade ederek, “Biz yanlış bilgilere dayanarak bu gündemin bir parçası olduğumuz için üzgünüz. Coca Cola içecek bir Türk şirketidir, sermayesi Türklere aittir, yöneticileri Türktür. Soğutucu dolaptan kasasına ve diğer hammaddelerine kadar tedarik malzemelerine kadar Türkiye’den sağlamaktadır” dedi. 

COCA COLA'LARA A HARFİ GELECEK

Gazeteci Hülya Güler, boykotun önüne geçmek için daha proaktif bir sürece gireceğini çizen Anadolu grubunun ilerleyen dönemde en önemli hamlelerinden birinin de, Coca Cola görsellerinin önündeki Anadolu Grubu’nun simgesi olan A harfini koyabileceğini ifade etti.

Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan'dan Coca Cola açıklaması! Türk şirketidir, sermayesi Türklere aittir ile ilgili etiketler ekonomi Coca-Cola