Anadolu Efes'ten Ergin Ataman'a veda: "Unutulmaz başarılar..."

Anadolu Efes'te 2017 yılından bu yana başantrenörlük görevini üstlenen ve sayısız başarı kazanan Ergin Ataman ile yollar ayrıldı. Anadolu Efes, Panathinaikos ile anlaşan Ergin Ataman için bir veda mesajı yayınladı.

Tecrübeli başantrenör Ergin Ataman'ın Anadolu Efes'teki üçüncü dönemi de 6 yılın ardından sona erdi. Yeni sezonda Yunanistan ekibi Panathinaikos'un başında olacak Ergin Ataman için bir veda mesajı paylaşılşdı.

Anadolu Efes'in yaptığı videolu paylaşımda, "Unutulmaz başarılar, sayısız kupa ve çok özel hikayeler. Verdiğin emekler ve bu kulübe yaşattıkların için sonsuz teşekkürler" ifadeleri kullanıldı.

Anadolu Efes'ten Ergin Ataman'a veda: "Unutulmaz başarılar..." ile ilgili etiketler Ergin Ataman Anadolu Efes Panathinaikos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.