Anadolu Efesli basketbolcu Vasilije Micic, Galatasaray maçında sakatlandı

ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisinin 5. maçında Galatasaray NEF ile karşılaşan Anadolu Efes'te yıldız isim Vasilije Micic, ayak bileğinden sakatlandı.

ING Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı final serisinin 5. maçında Anadolu Efes ile Galatasaray NEF arasında oynanan maçta Anadolu Efes'in Sırp yıldızı Vasilije Micic, sakatlık yaşadı.

Anadolu Efesli basketbolcu Vasilije Micic, Galatasaray maçında sakatlandı

Karşılaşmanın 3. çeyreğinde Galatasaray NEF potasına 3 sayılık bir atış gönderen Micic, yere inerken ayak bileğini burktu ve yerden kalkamadı. Yaşadığı sakatlığın ardından gözyaşları içinde kalan yıldız isim, tekerlekli sandalye ile parkeden ayrıldı ve maça devam edemedi.

Anadolu Efesli basketbolcu Vasilije Micic, Galatasaray maçında sakatlandı ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes Galatasaray Vasilije Micic
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.