Anadolu Efes'in yıldız ismi kalp krizi geçirdi

Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Chris Singelton, göğüs ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen 33 yaşındaki basketbolcu hastanede müşahede altına alındı.

Anadolu Efes, Chris Singleton'un kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 33 yaşındaki basketbolcunun koroner anjiyografisinin temiz çıktığı ve tetkiklerin devam ettiği belirtildi.

Anadolu Efes'in açıklaması şöyle:

"Bugün yaşadığı göğüs ağrısı sonrasında tetkikleri yapılmakta olan Chris Singleton'ın koroner anjiyografisi temiz çıkmıştır. Oyuncumuzun ileri tetkikleri sürmektedir. Bu süre zarfında müşahede altında tutulacak ve gelişmeler kulübümüz tarafından paylaşılacaktır."

ANADOLU EFES'TEN OYUNCUNUN DURUMUYLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA

Anadolu Efes, Chris Singelton'ın durumuyla ilgili yeni bir açıklama yayınladı:

"Chris Singleton’a yapılan ileri radyolojik değerlendirme ve kardiyak incelemeler sonucunda, doktorlar oyuncumuzda perikardit ve iki taraflı plevral efüzyon tespit etmiştir. Tetkiklerde aort damarı sinüs valsalva hizasında anevrizma izlenmiş ancak diseksiyon izlenmemiştir. Oyuncumuzun tetkik ve tedavisine hastanede devam edilmektedir. Oyuncumuz bugünü hastanede geçirecek, durumu yarın tekrar değerlendirilecektir. Gelişmeler kulübümüz tarafından paylaşılacaktır."

Anadolu Efes'in yıldız ismi kalp krizi geçirdi ile ilgili etiketler Anadolu Efes Basketbol Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.