Anadolu Efes, THY Euroleague MVP'si Vasilije Micic'i takımda tutmayı başardı

Anadolu Efes, THY Euroleague MVP'si Vasilije Micic'le 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sırp yıldızın her yaz NBA çıkışı bulunuyor. Sertaç Şanlı'yı Barcelona'ya kaptıran Lacivert-Beyazlılar, pota altına da önemli bir takviye yapma hazırlığında...

Anadolu Efes, Sırp yıldız Vasilije Micic'i kadroda tutmayı başardı. THY Euroleague zaferinin ardından NBA'e gitmesi beklenen 27 yaşındaki guard, Lacivert-Beyazlılar'la 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Geçen sezon THY Euroleague'de normal sezonun ve Final Four'un en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Micic, 2018'de transfer olduğu Efes'te 3 yıl daha ter dökecek. Taraflar arasındaki anlaşma 3 yıllık ama Micic'in bu yaz dahil her yaz NBA çıkışı bulunuyor. 

Köln'de düzenlenen ve Anadolu Efes'in tarihindeki ilk Euroleague zaferini yaşadığı Final-Four'da CSKA Moskova ve Barcelona'ya 25'er sayı atan Micic, iki maçta ortalama 27 verimlilik puanıyla oynamıştı.

Anadolu Efes, THY Euroleague MVP'si Vasilije Micic'i takımda tutmayı başardı

 

Anadolu Efes, THY Euroleague MVP'si Vasilije Micic'i takımda tutmayı başardı ile ilgili etiketler Anadolu Efes Vasilije Micic THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.