Anadolu Efes'te işler yoluna giriyor... Olympiacos maçında müthiş bir son çeyrek!

Anadolu Efes'te işler yavaş yavaş yoluna giriyor... THY Euroleague'de sezona istediği başlangıcı yapamayan Lacivert-Beyazlılar, Sinan Erdem'e son dört maçının üçünü kazanarak gelen Olympiacos'a 19 sayı fark attı. 20-3'lük son çeyrek skoruyla özlenen Efes geri döndü. Sıradaki rakip Monaco...

THY Euroleague'in 10. haftasında Olympiacos'u ağırlayan Anadolu Efes, Pire ekibini son çeyrekteki hücum performansıyla 88-69 mağlup etti. Lacivert-Beyazlılar'ın Amerikalı skorer guardı Rodrigue Beaubois 28 sayıyla maça damgasını vurdu.

Efes bu skorla üst üste ikinci, son dört maçta üçüncü, toplamda ise dördüncü galibiyetini elde etti. Deplasmanda hiç kazanamayan Olympiacos ise 6 galibiyette kaldı.

THY Euroleague'in çift maç haftasında Anadolu Efes'in sıradaki rakibi Monaco... Yarın yine Sinan Erdem'de oynanancak Anadolu Efes-Monaco maçı saat 20.15'te başlayacak.

ANADOLU EFES: Beaubois 29, Micic 19, Simon 8, Moerman 9, Pleiss 2,Larkin 10, Singleton 3, Doğuş Balbay, Bryant, Petrusev 4, Dunston 4

OLYMPİAKOS: Dorsey 2, Walkup 9, Papanikolaou 3, Vezenkov 17, Fall 15,Lountzis, Larentzakis, Sloukas 5, Martin 5, Printezis 9, McKissic 4

6 TOP KAYBI, 21 ASİST

Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman'ın maç sonu açıklamaları şöyle:

"Bizim için önemli bir galibiyetti. İki hafta önce evimizde kaybettikten sonra, Alba Berlin galibiyetinden sonra bu maçı kazanmak çok önemliydi. Bugün salona bizi desteklemeye gelen, bize inanan 10.000'i aşkın taraftarımız adına da bu galibiyeti almamız gerekiyordu. Maç hakkında konuşmak gerekirse, konsantrasyonumuzun çok iyi olduğu bir maçtı."

"Sadece 6 top kaybı ile tamamladık, 21 asist yaptık. Topu iyi paylaştık, bu bize hücumda güç verdi. Rodrigue Beaubois'ya da değinmek gerekiyor, bugün eli çok sıcaktı. Diğer oyuncularımızın kötü şut attığı bir akşamda Beaubois'nın elinin sıcak olması bizim için değerliydi. Son çeyrekte de çok iyi bir savunma performansı sergiledik, daha önceki maçlardaki hatalarımızı tekrarlamadık. Ribauntları aldık. Savunmada iyi olunca, hücumda da çok iyi oynadık. Çok net bir galibiyet aldık."

Anadolu Efes'te işler yoluna giriyor... Olympiacos maçında müthiş bir son çeyrek! ile ilgili etiketler Anadolu Efes Ergin Ataman olympiacos THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.