Milano'ya kaybeden Anadolu Efes galibiyete hasret kaldı

Anadolu Efes evinde Milano'ya 69-72 mağlup olarak THY Eurolague'de 15 maçta 7 galibiyette kaldı. Geri dönüşünü galibiyetle tamamlayamayan Lacivert-Beyazlılar üst üste 4 maçtır kaybediyor. İtalyan ekibi ise Fenerbahçe Beko'dan sonra Efes'i de yenmeyi başardı.

THY Euroleague'in 15. haftasında Olimpia Milano'yla Sinan Erdem'de kozlarını paylaşan Anadolu Efes, parkeden 69-72 mağlup ayrıldı. İki gün önce Ataşehir'de Fenerbahçe Beko'yu 71-79 mağlup eden İtalyan ekibi, Milano'ya 2'de 2'yle dönüyor.

Lacivert-Beyazlılar bir ara 16 sayı geriye düştüğü ve ilk yarısını 31-46 geride tamamladığı maçın 3. çeyreğinde müthiş bir geri dönüşe imza attı. Rakibine yalnızca 6 sayı şansı tanıyan Efes, 21 sayı atıp son çeyreğe girilirken skoru 52-52'de eşitledi.

Maçı kazanma noktasına da getiren Ergin Ataman'ın takımı Shane Larkin'in maç sonuna taşıyamadı ve 21 top kaybıyla oynadığı maçın son bölümünde teslim oldu.

Üst üste 4. yenilgisini alan Anadolu Efes 7 galibiyette kalırken, Ettore Messina'nın takımı 9 galibiyete ulaştı.

Maçın adamı, 4'te 4 üçlükle 18 sayı üreten Kevin Punter olurken, Efes'te Vasijle Micic 20 sayı, 8 ribaund ve 5 asistle öne çıkan isim oldu.

 

 

 

Milano'ya kaybeden Anadolu Efes galibiyete hasret kaldı ile ilgili etiketler Anadolu Efes THY Euroleague olimpia milano
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.