Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman galibiyeti değerlendirdi: Şimdi Fenerbahçe düşünsün

ING Basketbol Süper Ligi final serisi 3. maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Sinan Erdem'de oynanan karşılaşmadan Anadolu Efes, 103-92'lik galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekibin bu galibiyetiyle seride durum 2-1'e geldi. Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko karşılaşması sonrası konuştu. Ataman yaptığı açıklamada, "Şimdi onlar düşünsün" ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, 103-92 kazandıkları Fenerbahçe Beko karşılaşmasını değerlendirdi.

Ataman, "Bugün kendi oyunumuzu oynadık. Fenerbahçe'de Arena'daki agresif savunma yoktu. Daha rahat oynadık ve 101 sayı attık. Daha öncede söyledim. Biz şampiyon olacağız. Şimdi onlar düşünsün. Pazartesi 4. maçı da alıp Ülker Arena'da bir kez daha o kupayı kaldırmaya gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Son olarak deneyimli koç, "Saha avantajını kullanmak normal. Taraftarımız gayet centilmence ve kimseyle alay etmeden, kimseye hakaret etmeden güzel bir şekilde takımı destekledi. Allah herkese böyle taraftar nasip etsin" diye konuştu.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman galibiyeti değerlendirdi: Şimdi Fenerbahçe düşünsün ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Ergin Ataman Anadolu Efes Fenerbahçe Beko
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.