Anadolu Efes Afyon deplasmanında biraz abarttı! Yiğitcan Saybir'den görülmemiş istatistik

Hafta içi Euroleague'de Bayern Münih'e deplasmanda mağlup olarak taraftarını üzen Anadolu Efes, ligin zayıf ekibi Afyon'a patladı. Lacivert-Beyazlılar 83-140 kazanırken altyapıdan yetişen 22 yaşındaki pivotu Yiğitcan Saybir, 43 sayı, 16 ribaund ve 12 asistle triple-double yaparken rekorları alt üst etti.

ING Basketbol Süpr Ligi'nin 12. haftasında Afyon Belediyespor'a konuk olan Anadolu Efes, Afyon deplasmanında tarihi skorla kazandı: 83-140...

Lacivert-Beyazlılar'ın altyapıdan yetişen 22 yaşındaki pivotu Yiğitcan Saybir, 43 sayı, 16 ribaund ve 12 asistle triple-double yaparken rekorları alt üst etti.

Hafta içi Euroleague'de Bayern Münih'e deplasmanda mağlup olarak taraftarını üzen Efes, ligin zayıf ekibi Afyon'a patladı. Afyon ekibini ligde 3 galibiyeti bulunuyor.

Anadolu Efes Afyon deplasmanında biraz abarttı! Yiğitcan Saybir'den görülmemiş istatistik

GENÇ OYUNCULARLA MÜCADELE EDECEK

HDI Sigorta Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Cömert Küce, ING Basketbol Süper Ligi'ndeki kalan maçlarında yerli ve genç oyuncuların mücadele edeceğini açıklamıştı.

Küce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kulübü devraldıktan üç ay sonra  koronavirüsalgınıyla birlikte ertesi sezon bütün maçların seyircisiz oynanması sonucu gelir kaynaklarının azaldığını belirtti.

Bu sezonda dövizin yükselişini öngöremediklerini aktaran Küce, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kulübümüz üç sezon önce kapanmışken taşın altına elimizi koyduk ama taşı ancak hafifletebildik, kaldıramadık. Yine de gün doğmadan neler doğar, umudumu yaşatmaya devam edeceğim. Eski bir sporcu olarak kulübü devralmakla bir hayalimi sonuna kadar sürdürmek istedim. İki buçuk sezon boyunca her sezon başı küme düşer denen takımımız hepimize başka hayaller yaşattı. Bu zorlu süreçte hep yanımda olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e ve yürekleri bizimle atan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte kulübümüz kalan maçlarında yerli oyuncular ve genç takım ile mücadele edecektir."

 

Anadolu Efes Afyon deplasmanında biraz abarttı! Yiğitcan Saybir'den görülmemiş istatistik ile ilgili etiketler Anadolu Efes Basketbol Süper Ligi Yiğitcan Saybir Afyon Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.