Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz duyurdu: Anadolu Ajansı seçim gecesi kuruma hakaret edenlere karşı hukuki süreç başlatıyor

Seçim sonuçları ile ilgili hakarete varan eleştirilerin hedefi olan Anadolu Ajansı'nın Genel Müdürü Serdar Karagöz, "Seçim gecesi ajansımıza hakaret edenlere ve itibarını zedeleyenlere karşı hukuki süreçleri başlatıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada seçim gecesi performansı nedeniyle sahada ve takip merkezlerinde çalışan AA çalışanlarına teşekkür etti.

"Çalışanlarımızın emeklerini ve 103 yıllık kurumumuzun saygınlığını korumak vazifemizdir" diyerek sözlerine devam eden Serdar Karagöz, seçim gecesi kuruma hakaret edenlere karşı hukuki süreç başlatacaklarını da duyurdu.

AA Genel Müdürü Karagöz'ün açıklamaları şöyle:

"Dün gece üstün bir performans gösteren ve saatlerce sahada ve seçim takip merkezimizde çalışan kıymetli AA çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum.

Çalışanlarımızın emeklerini ve 103 yıllık kurumumuzun saygınlığını korumak vazifemizdir. Seçim gecesi ajansımıza hakaret edenlere ve itibarını zedeleyenlere karşı hukuki süreçleri başlatıyoruz.

Dün geceden bu yana bizleri arayarak vermiş olduğumuz hizmetten dolayı teşekkürlerini sunan abonelerimize ve medyada hakkaniyetli yorumlar ile ajansımıza karşı yürütülen karalama kampanyasına dur diyen yorumculara da şükranlarımı sunarım.

Ajansımız göz bebeğimizdir.
Anadolu Ajansı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten ve kurtuluş mücadelesi veren atalarımızdan bizlere emanettir.
Bu emanet liyakatli ve emin ellerdedir."

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz duyurdu: Anadolu Ajansı seçim gecesi kuruma hakaret edenlere karşı hukuki süreç başlatıyor ile ilgili etiketler Anadolu Ajansı seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.