Anadolu Adliyesi'ne gönderilen torbada şüpheli toz bulundu!

Tekirdağ’dan Kartal Anadolu Adliyesi’ne gönderilen çuvalın içerisinde şüpheli toz madde buldu. Şüphe üzerine posta dağıtım merkezi boşaltıldı. İki görevli hastaneye kaldırılırken, ekiplerin incelemelerinin sürdüğü zarftaki tozun şarbon olabileceği ileri sürüldü. İstanbul Valiliği'nden koyuna ilişkin yapılan açıklamada tozun ne olduğuna ilişkin henüz bir tespit yapılamadığı kaydedildi.

Tuzla’da Anadolu Yakası posta dağıtım merkezinde gece vardiyasında çalışan personeller tarafından, iddiaya göre saat 05:00 sıralarında Tekirdağ’dan Anadolu Adliyesi’ne gönderilen bir çuval içerisinde şüpheli toz madde bulundu.

Tozun şarbon olabileceği ileri sürüldü.

Anadolu Adliyesi'ne gönderilen torbada şüpheli toz bulundu!

Bir zarf içinde sarı renkli toz bulundu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Merkezde o an görevli iki kişi tedbir amaçlı olarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

İstanbul Valiliği'nden konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada tozun mahiyetinin henüz belirlenemediği belirtildi. 

Valiliğin açıklaması şöyle:

"PTT Başmüdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre;
Bugün saat sabah 04.00 sıralarında Anadolu Yakası Tuzla Kargo İşleme Merkezine ulaşan kargonun ayrılması çalışmaları sırasında, açılan torbalar içerisindeki bir pakette henüz mahiyeti tespit edilemeyen toz niteliğinde bir maddeye rastlanılmıştır.
Konunun İl Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesiyle olay yerinde gerekli önlemler alınmış, sevk edilen AFAD ve UMKE ekiplerince tespit çalışmalarına hemen başlanmıştır.
112 ACİL Komuta Merkezinden alınan bilgilere göre, olaydan sağlık durumu etkilenen herhangi bir personel bulunmamaktadır.
Gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir, kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

Anadolu Adliyesi'ne gönderilen torbada şüpheli toz bulundu! - Resim : 2

Anadolu Adliyesi'ne gönderilen torbada şüpheli toz bulundu! ile ilgili etiketler Tekirdağ Kartal Posta Anadolu Adliyesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.