Anadolu Efes'ten EuroLegue'in 'saygı duruşu paylaşımına tepki!

THY EuroLeague, Anadolu Efes-Real Madrid maçında ''İsrail'e destek'' şeklinde yayınladığı ''saygı duruşu'' paylaşımını kaldırdı. Paylaşıma ilişkin Anadolu Efes'ten yapılan açıklamada, ''Yanıltıcı ve gerçeği yansıtmayan yorumlara neden olan EuroLeague sosyal medya paylaşımının kaldırılması sağlanmıştır.'' ifadeleri yer aldı.

Anadolu Efes Kulübü, THY EuroLeague'in 2. haftasında oynanan maçlardan önce gerçekleştirilen saygı duruşuna ilişkin EuroLeague tarafından yapılan paylaşımın başvuruları sonucu kaldırıldığını duyurdu.

Anadolu Efes'ten EuroLegue'in 'saygı duruşu paylaşımına tepki!

"PAYLAŞIMIN KALDIRILMASI SAĞLANMIŞTIR"

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "EuroLeague tarafından geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda Orta Doğu’da yaşanan üzücü olaylar nedeniyle saygı duruşu yapılması yönünde bilgilendirme yapılmıştır. Bu kapsamda tüm EuroLeague ve EuroCup maçları öncesinde saygı duruşları gerçekleştirilmiştir. Kulübümüzün 12 Ekim Perşembe günü Real Madrid ile oynadığı maç öncesinde de bölgede hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşunda bulunulmuştur. Yanıltıcı ve gerçeği yansıtmayan yorumlara neden olan EuroLeague sosyal medya paylaşımının kaldırılması sağlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

NE OLMUŞTU?

Avrupa Ligi, sosyal medya hesabından saygı duruşuna ilişkin, " İsrail'deki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin onuruna EuroLeague'in 2. haftasındaki maçlarda saygı duruşunda bulunulacak." paylaşımını yapmıştı. Anadolu Efes Kulübü ise Real Madrid ile oynanan müsabakadan önce yapılan anonsta, "Değerli basketbolseverler, son günlerde yaşanan terör saldırılarında ve devam eden silahlı çatışmalarda hayatını kaybedenlerin anısına sizleri saygı duruşuna davet ediyoruz." ifadeleri kullanılmıştı.

Anadolu Efes'ten EuroLegue'in 'saygı duruşu paylaşımına tepki! ile ilgili etiketler Anadolu Efes Real Madrid EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.