Ampute Milli Takım’a bir müjde daha…

Türkiye’nin gururu Ampute Milli Takım oyuncu ve antrenörlerine Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nden prim müjdesi geldi.Oyuncular ve baş antrenöre 200’er bin, yardımcı antrenörlere de 50 bin TL para ödülü verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası final maçında İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon olan Ampute Mili Takımı oyuncu ve antrenörlerine para ödülü verilmesini kararlaştırdı.

Meclis üyeleri AK Parti, CHP, MHP ve BBP gruplarının ödül verilmesine ilişkin ortak talebi görüştü.

Oy birliğiyle alınan karara göre Ampute Mili Takımı oyuncularına ve baş antrenörüne 200 bin TL, kaleci antrenörü ve yardımcı antrenörlere de 50 bin TL ödül verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de takımın şampiyonluğunun ardından oyunculara 200'er bin lira ödül verileceğini twitter hesabından duyurmuştu.

20171010AW193335_02

Ampute Milli Takım’a bir müjde daha… ile ilgili etiketler Ankara ampute milli takım ödül büyükşehir belediyesi 200 bin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.