Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak'tan galibiyet sonrası çağrı: 85 milyonu bekliyoruz

Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak, Özbekistan galibiyetinin ardından; "Yarım kalan bir işimiz var. Onu tamamlayacağız. Nef Stadyumu'nda Angola'dan bir alacağımız var. Müzemizde sadece eksik olarak Dünya Kupası var. 85 milyonu, Nef Stadyumu'na ve televizyon başına bekliyoruz." dedi.

Yarı final müsabakasının ardından Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

''85 MİLYONU, NEF STADYUMUNA VE TELEVİZYON BAŞINA BEKLİYORUZ''

2018 Dünya Kupası finalinde Angola'ya mağlup olduklarını hatırlatan Osman Çakmak, "Yarım kalan bir işimiz var. Onu tamamlayacağız. Biz güzel projeler yaptık. Bugün, bu çocuklar ilk dakikadan son dakikaya kadar çok iyi konsantre oldu. Nef Stadyumu'nda Angola'dan bir alacağımız var. Müzemizde sadece eksik olarak Dünya Kupası var. 85 milyonu, Nef Stadyumu'na ve televizyon başına bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak'tan galibiyet sonrası çağrı: 85 milyonu bekliyoruz ile ilgili etiketler Türkiye Özbekistan ampute milli futbol takımı Ampute Futbol Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.