Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçesiyle kurduğu ilişkiyi anlatıyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, duygusal bir video ile Zeytinburnu'na olan bağlılığını sosyal medyada paylaştı. Başkan Arısoy'un samimi ifadelerle dile getirdiği videoya, Zeytinburnu halkının günlük yaşamında ve gelecekteki hizmet taahhütlerinde yansıdı. Videoda, Başkan Arısoy'un, Zeytinburnu'nu sadece bir belediye başkanı olarak değil, bir Zeytinburnulu olarak ne kadar sevdiğini anlatan duygu dolu cümleler dikkat çekiyor.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, sosyal medya platformu 'X' üzerinden paylaştığı video ile Zeytinburnu'na olan sevgisini kendi cümleleriyle anlattı. Başkan Arısoy, Zeytinburnu'na olan sevgisini ifade ettiği video ile paylaştığı tweetinde tweetinde şu ifadeleri kullandı: "Zeytinburnu’nu çok sevdim. Ne yaptıysam sevdiğimden yaptım. Yine olsa yine yapardım. Yapacağım." Başkan duygusal ifadeleriyle, Zeytinburnu'na olan bağlılığını ve gelecekteki hizmet taahhütlerini de ön plana çıkarıyor.

"Her işi kubbede hoş bir sadâ bırakmak duygusuyla yapıyoruz"

Kendi sesinin de olduğu videoda Başkan Ömer Arısoy'un samimi ifadeleri şöyle: 

"Seveceksin gölge veren bir ağaç gibi toprağını sımsıkı sarılacaksın köklerinle şehrine. Çocuklara muhabbetin olacak yaşlılara hürmetin. Gençlerle koşacaksın geleceğe, evladıyla gurur duyan anneler gibi... Hayat güzel şey alan açacaksın ona. Yaşayacak ve öğrenecek çok şeyimiz var. Barınmak, okumak, yürümek, dinlenmek, eğlenmek, düşünmek, dayanışmak, hareket etmek, engelleri aşmak... İyi günde sevinci acı günde hüznü paylaşmak... Yaşamak için mekanlar kuracaksın yaptığımız her işi kubbede hoş bir sadâ bırakmak duygusuyla yapıyoruz. Merkez Efendi'den, Seyyid Nizam'dan ilham alacaksın. Yere sağlam basacaksın ki yaşama sevincin olsun. Ben Zeytinburnu'nu çok seviyorum, tıpkı sizler gibi. Makamlar, ünvanlar, gelip geçici... Ben 58 Bulvar'da Zeytinburnu sokaklarında başım dik huzurla yürümek istiyorum. Doğruluk herkese ve her şeye yakışır ve ölçün doğruluk olacak. Ona sımsıkı sarılacaksın. Geldiğimiz nokta bizim için artık bir standart. Daha fazlasını, daha iyisini de yapacağız. Doğruluk yolun olacak doğrular yoldaşın. Engin maviyi kucaklayan Zeytinburnu'nda atlas göğün altında şehrimiz için bu şehrin sakinleri için komşularımız, arkadaşlarımız, dostlarımız için hepimiz için... Burası bizim yuvamız, evimiz, memleketimiz. Burayı seviyoruz. Adı hep iyilikle, güzellikle anılsın istiyoruz. İnsanın güzelliği, tarihinin derinliği, kıymeti bilinsin diye... Toprağımıza sımsıkı sarıldık, doğru işler yaptık. Bugün ve yarın muhabbetle, samimiyetle, doğrulukla hep birlikte. Doğru işlerle doğrudan devam."

77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği operasyonu! Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı! Meteorolojiden Ankara için sağanak yağış uyarısı!
Sonraki Haber