'Zeytin tesisi' diye kandırdı! Tunç Soyer, kaçak villasını satışa çıkardı

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi İzmir Köy-Koop Birliği Başkanı Neptün Soyer, zeytinliğe inşa ettiği kaçak villalarını satışa çıkardı.

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi İzmir Köy-Koop Birliği Başkanı Neptün Soyer’in Seferihisar Ulamış’taki zeytinliklere 'sıkma ve işleme tesisi ile sulama havuzu yaptırma' izni alarak kaçak villa yaptığı ortaya çıkmıştı.

SATIŞA ÇIKARDI

Telegram Haber’de yer alan habere göre; CHP’li Soyer, 'kaçak' bir şekilde zeytinliğe diktiği 'havuzlu villa' ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.  

CHP’li Tunç Soyer’in ‘zeytin sıkma tesisi’ diyerek izin alarak inşa ettiği kaçak villayı satışa çıkardığı öğrenildi.

YIKIM YAZISI GÖNDERİLDİ

Yeni Asır'ın haberine göre; 2021 yılında İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yaptığı inceleme sonrası 455 TL idari para cezası kesmişti. Soyer çiftinin bu parayı ödediği öğrenilirken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü kaçak yapılan yerlerin 3 ay içinde yıkılması için CHP'li Seferihisar Belediyesi’ne yazı göndermişti.

Ancak CHP’li Seferihisar Belediyesi, yıkım kararına rağmen kaçak yapılar için aradan geçen bunca zamana rağmen hiçbir işlem yapmadı. CHP’li belediyenin gönderilen yazıya cevap da vermediği öne sürüldü.

HABER7

4 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti! Fenerbahçe evinde yıkıldı, son düdükle ortalık karıştı!
Sonraki Haber