Zehra Güneş'in görüntüsü sosyal medyada gündem oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu'ndaki üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-2 yendi. Maçın ardından galibiyetin yankıları da tüm hızıyla devam etti. Zehra Güneş'in Dominik Cumhuriyeti maçındaki performansı gündeme oturdu. Milli voleybolcu Tayland maçındaki kötü görüntüsünü unutturmayı başardı. Öte yandan, Zehra Güneş'in maç esnasında paylaşılan bir videosu dakikalar içinde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte ayrıntılar...

Zehra Güneş, Filenin Sultanları'nın Tayland'a 3-2 mağlup olduğu maçtaki kötü performansıyla eleştirilerin odağında yer almıştı. Dominik Cumhuriyeti maçına büyük bir hırsla başlayan genç voleybolcunun mücadele esnasında paylaşılan bir videosu sosyal medyada viral oldu. Dominik Cumhuriyeti mücadelesine etkili başlayan Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş de hırslı haliyle dikkatleri üzerine çekti. Mücadeleci bir oyun ortaya koyan genç yıldız attığı sayılardan sonraki istekli özgüvenli haliyle kameralara yansıdı. Milli voleybolcu Zehra Güneş'in Dominik Cumhuriyeti mücadelesinde kazandığı sayı sonrası "Allah'ım bin şükür" dediği an ekrana yansıdı ve bu an sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!