Zayıflayıp imaj tazeleyen Pelin Karahan sarışın güzel oldu! İşte son hali

Bir süre uzun dönemdir koyu renkte kullandığı saçlarının rengini açtıran Pelin Karahan bir kez daha imaj değişikliğine gitti. Son dönemde fit görüntüsüyle ve verdiği kilolarla ilgi odağı olan güzel oyuncu kuaförden son halini sosyal medyadan paylaştı. Saçlarını sapsarı boyatan ünlü oyuncuya 'sarışın güzel' yorumları yapıldı.

Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği Aslı karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan, sonrasında Muhteşem Yüzyıl ve Yeter gibi dizlerde rol alan ve son olarak 'Kıbrıs Zafere Doğru' dizisinde 'İnci' karakteri ile izleyici karşısına çıkan 38 yaşındaki Pelin Karahan son haliyle gündemden düşmüyor.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!