Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı izle! Seher'de plana dahil oluyor!

Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 22. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Cemre ile Cenk'in tatiline Nedim ile Ceren sürprizi damga vuruyor. Ceren'in bebeğini kaybetme tehlikesi Şeniz'in planıyla ortaya çıkıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Cemre ile Cenk'in tatiline Nedim ile Ceren sürprizi damga vuruyor. Ceren'in bebeğini kaybetme tehlikesi Şeniz'in planıyla ortaya çıkıyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 22. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 23. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk ve Cemre'nin tatile çıkacağını duyan Seher, Ceren ve Nedim'in de bu tatile gitmesini sağlar. Fakat bu tatil herkes için bir felakete dönüşür. Bu durumu duyan Agah hışımla Seher'in yanına gider. Seher gördükleri yüzünden şok geçirir.

Öte yandan hamileliği ilerleyen Ceren bu tatilde rahatsızlanır. Cenk yaşanan şeylere rağmen tedirgin olur. Şeniz'e soracak soruları vardı. Şeniz ise geri dönülmez bir yalanın içine girmiştir bile.

 Agah Bey, Nedim'in köşke Ceren'i yerleştirmesinin şaşkınlığını yaşarken ikinci bir şaşkınlık yaşar. Nedim şirkette bir oda ister. Nedim'in böyle bir karar vermesini soğukkanlı olarak karşılar. Şeniz'in kendisini bu konu ile önceden doldurması ise, Agah'ın içine kurdu düşürmüş oldu.

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

4 Mayıs 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yaza girerken final yapan diziler hangileri? 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber