Zalim İstanbul 21. bölüm fragmanı izle! Agah'a şok!

Zalim İstanbul 21. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 20. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Nedim, köşke Ceren'i getirerek bütün dengeleri değiştiriyor. Şirketin tüm haklarını isteyen Nedim, Agah'ı çok üzüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 21. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 21. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Nedim, köşke Ceren'i getirerek bütün dengeleri değiştiriyor. Şirketin tüm haklarını isteyen Nedim, Agah'ı çok üzüyor. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam 20. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zalim İstanbul 21. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Zalim İstanbul da heyecan artmaya başlıyor. Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi farklı konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Antakya’dan İstanbul’a uzanan ve aile ilişkilerinin konu edildiği dizi, seyirciden olumlu dönüşler almaya devam ediyor. Heyecanla takip edilen Zalim İstanbul 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. Agah, Ceren’in bebeği için babalık testi yaptırmıştı. Bu duruma çok sinirlenen Zehra, Agah ile yüzleşmiş, kimsenin kızına iftira atamayacağını söylemişti. Agah, Zehra’ya şüphelerinden bahsetti. Zehra’nın da aklına şüphe tohumunun düşmesine neden olan Agah, gerçeği öğrenmek için tek çarelerinin babalık testi olduğuna ikna etti.

Bunun üzerine Zehra kızını karşısına alarak gerçekleri söylemesi için baskı yapmaya başladı. Ceren’in ise geri adım atmaya niyeti yoktu. Ne olursa olsun hakkettiği hayatı yaşamak isteyen Ceren, bebeğini piyango bileti olarak görmeye devam ediyor. Öte yandan Nedim’in tedavisi hız kesmeden sürüyor. Nedim, yardımcısı ile her gün çalışmalarını sürdürürken en büyük destekçisi de Cemre oluyor. Cemre’nin samimiyetine inanan ve Nedim’e yardımcı olacağına güvenen Agah, onu oğlunu sakladığı yere götürüyor. Nedim’in hızlı bir şekilde iyileşmesine yardımcı olan Cemre çok mutlu oluyor.

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Tarım ve Orman Bakanı duyurdu: 445 milyon tarımsal destek yatacak Fatih'te kamyon köprüye sıkıştı... Hava Kuvvetleri'nin geleceği onlar: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ!
Sonraki Haber