Zaharova'dan şok paylaşım! Ortalık karıştı...

Trump’ın konuk ettiği Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic’i Beyaz Saray’da daha önce görülmedik biçimde uzak mesafede bir sandalyede oturtması krize neden oldu. Rusya Sözcüsü Zaharova bu görüntüyü eleştirerek, “Sorguya çekilircesine kendini üstün gören birinin karşısına oturtulduğunuzda tavsiyem ‘Temel İçgüdü’ filmindeki pozu almanızdır” dedi ve filmden bir kare paylaştı. Zaharova’nın sözlerine Belgrad yönetimi sert tepki gösterdi.

Rusya’nın Avrupa ve Balkanlar’da bir numaralı müttefiki Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksander Vucic’in Washington’da ABD Başkanı Donald Trump’ın huzurunda, Kosova lideri Avdullah Hoti ile ticaret anlaşma imzalaması Moskova’da hoşnutsuzlukla karşılanırken, bu gelişme Rus Dışişleri Sözcüsü Mariya Zaharova ile Sırbistan lideri arasında atışmaya neden oldu.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Türkiye'de yılın en iyi işverenleri belli oldu... AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar...