Zafer Arap'kirli' FETÖ sözcülüğüne soyundu!

Bugün FETÖ'nün yargı eliyle gerçekleştirmeye çalıştığı 17/25 Aralık darbe girişiminin 5. yıl dönümü. 15 Temmuz'da nasıl bir kirli yapı oldukları ortadayken hala FETÖ'nün kurduğu bu kumpasa sahip çıkıp, sözde delilleri gerçekmiş gibi kamuoyuna sunmaya çalışanlar var. Bunlardan biri de gönüllü FETÖ sözcülüğüne soyunmuş olan Cumhuriyet yazarı Zafer Arapkirli... Bugün öyle tweetler attı ki, FETÖ'cülerden alkış aldı, vatandaşlardan ise büyük tepki gördü.

Bugün bir grup müzmin muhahalif dışında Türkiye'nin büyük bir bölümü FETÖ'nün gerçek yüzünü görmüş durumda. 

Yargıyı, emniyeti adamları aracılığı ile nasıl manüpile ettiği delliler ve itiraflar ışığında ortaya çıktığı halde o bir grup müzmin muhalif hükümete, AK Parti'ye saldırmak için FETÖ'nün ipine sarılıyor yine. 

Bunların başında da şimdilerde Cumhuriyet'te yazan Zafer Arapkirli var.

Malum bugün FETÖ'nün hükümete yargı darbesini hayata geçirmeye kalkıştığı 17 Aralık'ın 5. yıl dönümü.

Arapkirli, o günlerde FETÖ'cü savcı ve polislerin bilinçli olarak ortaya saçtığı, algı yaratmak için çoğu ayarlanmış fotoğrafları, sözde delilleri ve montaj tapeleri gerçek kabul edip bugün sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı.

Türkiye'nin o tarihten sonra atlattığı tüm badireler ortadayken, alçak FETÖ'nün gönüllü sözcülüğüne soyunan Zafer Arapkirli adeta Pensilvanya'ya selam duruyor.

İşte, Zafer Arapkirli'nin FETÖ'cüler tarafından ayakta alkışlanan, vatanseverler tarafından ise büyük tepki gösterilen manüpilatif paylaşımlarından bazıları... 

Moldova’da AB’ye katılım referandumu yapılacak 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi 17 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber