Zafer Algöz: Okan Bayülgen bize haber vermeden notere gitmiş!

Zafer Algöz, Jülide Ateş'in sunumuyla Haber Global'de yayınlanan '40' programına konuk oldu. Usta oyuncu, yıllarca birlikte çalıştığı Okan Bayülgen ile yollarının neden ayrıldığını açıkladı.

"DOĞAÇLAMA YAPMAYA KARAR VERDİK"


Benim ölçülerime göre Cem Yılmaz 25 senedir Türkiye’nin bir numarası! Komedyen olarak, sinema filmleriyle, senaryolarıyla… Okan Bayülgen ile 'Zaga' ve 'Televizyon Çocuğu' döneminde beraber çalışmıştık, yönetmenimiz de Şafak Bakkalbaşıoğlu’ydu. Oradaki konseptimizde yazılı bir metin yoktu, yazarlarla çalışmak istedik, kafamız onlara uygun değildi, yazdıkları bize hitap etmiyordu, bizim söylediklerimizi onlar yazamıyorlardı. Doğaçlama yapmaya karar verdik.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl?