"Yüzünüz fotojenik" dediler! Fark ettiğinde çok geçti...

Son zamanlarda yeni bir dolandırıcılık türü daha ortaya çıktı. Hedeflerinde ise dizi oyuncusu olma hayaline kapılanlar var. Vurguncular sahte ajans kurup “Dizilere oyuncu aranıyor” ilanlarıyla halkı kandırıyor. "Yüzünüz fotojenik" diye çağrılanlardan “Kayıt, fotoğraf ücreti” adı altında büyük paralar alıyor, sonra da ortadan kayboluyorlar... İşte dolandırıcıların dizi oyuncusu taktiğinin detayları...

Posta'nın haberine göre reklam, sinema ve dizilerde oynayarak şöhret olmak ve para kazanmak isteyenler sahte cast ajanslarının tuzaklarına düşüyor. İnternet ve sosyal medyaya ilan veren sahte cast ajansları kendilerine başvuranlardan ‘oyuncu kartı, fotoğraf çekimi, kostüm masrafı’ adı altında 200 ila 4 bin TL arasında ücret alıyor. Parası olmayana senet imzalatıp icraya vermekle tehdit ediyorlar.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!