Yüzme Milli Takımı'ndan 5 madalya! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik

Portekiz’de düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden Yüzme Milli Takımı 5 madalya kazandı. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da, Para Yüzme Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcularımızı kendi sosyal medya heabından tebrik etti.

12-18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Para Yüzme Dünya Şampiyonası’nda Sümeyye Boyacı, Sevilay Öztürk, Koral Berkin Kutlu, Emine Avcu, Elif İldem ve Meryem Nur Tunuğ'dan oluşan milli takım 1 altın 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya kazandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Portekiz’de düzenlenen Dünya Para Yüzme Şampiyonası'nda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan milli sporcularımızı tebrik ediyor, büyük emek ve gayretle ülkemizi temsil eden millilerimize şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum." ifadesini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Portekiz’de düzenlenen Dünya Para Yüzme Şampiyonası’nda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan millî sporcularımızı tebrik ediyor, büyük emek ve gayretle ülkemizi temsil eden millîlerimize şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. 🇹🇷 <a href="https://t.co/oNZf2E9L6h">pic.twitter.com/oNZf2E9L6h</a></p>&mdash; Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) <a href="https://twitter.com/RTErdogan/status/1538239054348750849?ref_src=twsrc%5Etfw">June 18, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Hakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak! Deprem bölgesinde kuvvetli yağış ve gök gürültüsüne dikkat! 1. Lig'de bitime 1 hafta kala Tuncay Şanlı'nın bileti kesildi!
Sonraki Haber