Yüzlerini kaybeden askerleri hayata döndüren kadın!

İnsanlığa çok büyük zararlar veren Birinci Dünya Savaşı, tüm dünyada kalıcı izler bıraktı. Savaşın hasarlarının devam ettiği bu dönemde eşiyle Fransa'ya taşınan Amerikan heykeltıraş Anna Coleman Watts Laddi ise 'dışlanmış' askerlerin yaralarını sarmak için büyük mücadeleler verdi.

Korkunç bir savaş olan Birinci Dünya Savaşı global olarak kalıcı izler bıraktı. Bu zor zamanların etkisiyle insanlar içlerindeki kötülükleri ya da iyilikleri gösterme şansını elde ettiler. İyi tarafını göstermeyi başarmış olanlardan biri de 1917'de eşiyle Fransa'ya taşınan Amerikan heykeltıraş Anna Coleman Watts Ladd. 

Fransa'da Birinci Dünya Savaşı'nın ardından ciddi yaralar almış askerlere maskeler yaparak yardım ettiği "Teneke Burunlar Dükkanı"nın sahibi Francis Derwent Wood ile tanışan Ladd, bu fikirden etkilenerek "Portre Maskeler İçin Stüdyo" adını verdiği kendi dükkanını açmaya karar vermiş. Harika işçiliği ise birçok askerin hayatını değiştirdi.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı