Yürüyüş sırasında karşılarına ayı çıktı! Genç kadınlar saldırıdan böyle kurtuldu...

Doğada yürüyüş yapan genç kadınlar, yürüyüş sırasında karşılarına çıkan ayının saldırısından aldıkları önlem sayesinde kurtuldular. Ayıyı görünce hareketsiz kalan kadınların soğukkanlı yaklaşımı büyük bir facianın yaşanmasına engel oldu. Genç kadınların ayıdan kurtuldukları o anlar sosyal medyada gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Doğada yürüyüş yapan üç kadının ayı ile karşılaştıkları anlar sosyal medyada gündem oldu. Meksika'da Üç arkadaş yürüyüş sırasında yanlarına yaklaşan ayıya karşı aldıkları önlemle saldırıdan kurtuldular.


HAREKETSİZ KALARAK SALDIRININ ÖNÜNE GEÇTİLER


Paylaşılan videoda kadınların yanına yaklaşan bir ayının, kımıldamadan duran kadınları koklayıp yanlarında bekledikten sonra bölgeden ayrıldığı görülüyor. Kadınların rahat tavırları takdit topladı. 


Soğukkanlılıkları sayesinde ayının saldırısından kurtulan kadınların o anları nefesleri kesti. Görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Hızlıca ne yapacaklarına karar veren genç kadınların uyguladığı taktik ise izleyenler tarafından takdirle karşılandı.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim