Yürek Çıkmaz Dizisinde Seyirciyi Darmaduman Eden Sahne!

TRT 1'in dram dolu dizisi Yürek Çıkmazı 3. bölümünde gözyaşları sel oldu. Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde olduğu dizinin son bölümünde fonda Ahmet Kaya'nın şarkısı ekranda Halil'in annesiyle olan ilişkisi seyirciye dram dolu anlar yaşattı. İşte o sahne...

Salı akşamlarının yeni dram dizisi Yürek Çıkmazı yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. TRT 1'de henüz 3 bölümü yayınlanan ve gerçek hayat hikayesinden uyarlama olan dizi deyim yerindeyse her bölüm ağlatmaya devam ediyor.

Gold Film imzalıi yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı Yürek Çıkmazı'nın başrolünde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinç, Erhan Alpay ve İlayda Ildır gibi usta isimler yer alıyor.

YÜREK ÇIKMAZI'NDA AĞLATAN SAHNE!

Anadan öksüz, babadan yetim Halil karakterinin annesi Cennet ile olan ayrılğının işlendiği Yürek Çıkmazı yeni bölümde Halil'in annesinin mezarını ziyaret ettiği sahne geceye damga vurdu. Fonda Ahmet Kaya'nın, "Saçlarına yıldız düşmüş, koparma anne" şarkısının çaldığı Alp Navruz'un muhteşem performansının ekrana geldiği sahne Twitter'da gecenin en çok konuşulan sahnesi oldu.

İşte o sahne

Oyuncu Birce Akalay'dan Cannes pozu! Büyüledi... 18 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı 17 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber