Yunanlılar'a tokat gibi cevap

Manisa’da 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan Armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Akhisar’daki tarihi evini satın almak isteyen Yunanlılara "hayır" verdi. Dünyaca ünlü armatörün adına kurulan Onassis Vakfı yöneticileri ev için bu kez 3 milyon euro teklifinde bulundu. Bu para karşısında da olumsuz yanıtını sürdüren Yalazı, "Yunan bayrağı dalgalanamaz” diyerek heyete tokat gibi bir cevap verdi.

Yunan armatör Aristotle Onassis’in Manisa’nın Akhisar ilçesindeki doğduğu ev olarak bilinen tarihi bina hikayesiyle oldukça ilgi çekiyor. Koruma altında bulunan ve armatör Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen 3 tarihi bina 1972 yılında Akhisarlı işadamı Cemal Yalazı tarafından satın alınmasının ardından Yalazı, evi eşi Mihriye Yalazı üzerine yaptırdı. Yalazı ailesinin yuvası olan binada Cemal Yalazı 2004 yılında hayatını kaybetmesi sonrası Mihriye Yalazı tek başına yaşamaya başladı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den