Yunanistan'ı çıldırtan harita

Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye yaptırım kararı aldıramadığı için büyük hayal kırıklığı yaşayan Yunanistan bir şok da Google'da yayınlanan Mavi Vatan haritası ile yaşadı. Kathimerini gazetesine haritayı değerlendiren Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Alexandros Diakopulos ""Ankara eğer başarılı olursa Karadeniz ve Süveyş'ten Orta Akdeniz'e uzanan deniz yollarını kontrol edecek." dedi.

Yunanistan'da hayal kırıklıkları devam ediyor. Türkiye’nin “Mavi Vatan” doktrini ile denizlerdeki menfaatlerini koruma stratejisi Yunanistan’da endişeye yol açmaya devam ediyor. AB Zirvesi'nden ağır yaptırımlar çıkartmak isterken büyük bir hayal kırıklığı yaşamak zorunda kalan Yunanistan'a bir darbe daha geldi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...