Yunan bakan alay konusu oldu

Yaptığı son açıklamada Türkiye ile çatışmaya hazır olduklarını söyleyen Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos, sosyal medyada alay konusu oldu. Twitter'da paylaşım yapan kullanıcılar etekli Yunan askerinin fotoğraflarını paylaşarak Panagiotopoulos ile dalga geçti.

Yunan Star televizyonuna konuşan Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos,Türkiye'nin son zamanlarda oldukça agresif bir tutu sergilediğini iddia ederek, Yunan askeri gücünün caydırıcılığını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

"TÜRKİYE İLE ÇATIŞMAYA HAZIRIZ"

Yunanistan’ın askeri bir çatışmaya hazır olup olmadığı sorusunu "Tam olarak öyleyiz" diyerek yanıtlayan Panagiotopoulos, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her türlü senaryoya hazırlanıyoruz. Elbette bu olasılıklar arasında askeri müdahale de var. Bunu yapmak istemiyoruz, ancak egemenlik haklarımızı azami derecede korumak için mümkün olan her şeyi yapacağımızın anlaşılmasını sağlamak istiyoruz."

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek