Yuh artık! Süte çamaşır suyu kattılar...

Tek dertleri para kazanmak olan vicdansızların yediğimiz içtiğimiz gıdalardan üç kuruş daha fazla kazanmak için başvurduğu hilelere her gün yeni bir yöntem ekleniyor. Özellikle süt, peynir, tereyağ ve bal gibi ürünlerde hilenin günden güne arttığını belirten Prof.Dr. Özer Ergün tüketiciden çok dikkatli olmalarını istiyor.

Gıda üretiminde yeni dönem başlıyor. Gıdada taklit ve tağşiş yapanlara uygulanan para cezası ve teşhir istenilen sonucu vermeyince Tarım ve Orman Bakanlığı daha sert tedbirler almak için düğmeye bastı. Yeni düzenlemeye göre hileli yöntemlerle ürün imal ederek piyasaya sürenlere hapis cezası verilmesi gündemde. İlk cezadan sonra 2 yıl içinde sahtekârlığı devam ettiren işletmecilere hapis ve faaliyetten men cezası verilecek. Neredeyse her gıdada hilenin yapılabildiğini anlatan Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Uzmanı Prof. Dr. Özer Ergün, “Bazı hileler masum gibi görünse de gıdada hile asla kabul edilebilecek bir durum değil” diye konuştu.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!