Yörük kızı Müslüme'nin babası çıkan Hasan Yağal'a ünlü isimler öfke kustu!

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki yörük kızı Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı. Kaybolduktan 10 gün sonra evinden 7 kilometre uzakta cansız bir şekilde bulunan minik Müslüme'nin DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın öz babasının, 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal olduğu belirlendi. Kan donduran olayın ardından sanat camiasının ünlü isimleri tepkilerini sosyal medyadan dile getirdiler.

10 Kasım günü kaybolan Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolan Minik Müslüme, 10 gün sonra evinden 7 kilometre uzakta cansız bir şekilde bulunmuştu. Minik kızın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!