Yolun ortasında aracından inip tartıştığı sürücüyü vurdu

Didim'de seyir halindeki iki aracın sürücüsü tartışmaya başladı. Sürücülerden biri aracıyla diğerinin yolunu kesti, ototmobilden indi ve gidip diğer sürücüyü silahla vurdu. Kan donduran anlar güvenlik kamerasına yansırken, yaralı sürücü karşı şeride koşarak kaçtı. Polis, saldırgan sürücüyü gözaltına aldı.

This browser does not support the video element.

Aydın'ın Didim ilçesinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde seyir halindeki 2 araç sürücüsü arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından sürücülerden N.İ. aracıyla, diğerinin önüne geçerek yolun ortasında durdu. Araçtan inen sürücü arkadaki aracın yanına giderek şoför kapısını açtı ve silahıyla S.D.’ye (28) bir el ateş etti.

Tüyler ürperten anlar cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Olayda göğsünden vurulan ve ismi öğrenilemeyen kişi, araçtan inerek karşı şeride koşarak kaçtı.

Olayın duyulmasının ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. S.D.'nin, Didim’deki ilk müdahalesinin ardından Söke'deki hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda N.İ., Söke ilçesinde başka bir aracın içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

İHA

Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar... Sedyeden kalkıp doktora saldırdı! Rize ve Trabzon'da Kuzey Işıkları görüntülendi...