Yine CHP zihniyeti yine din düşmanlığı! Cumhuriyet gazetesi öğrencilerin camiye götürülmesinden rahatsız oldu

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Cumhuriyet gazetesinde öğrencilerin camiye götürülmesi hedef alındı. "Laik eğitim yine hiçe sayıldı: İlkokul öğrencilerini camiye götürdüler" başlığıyla haberi yayımlayan din düşmanı Cumhuriyet'e sosyal medyadan da bir hayli tepki geldi.

CHP yanlısı yayın organı olarak bilinen Cumhuriyet gazetesinde çıkan bir haberde din düşmanlığı yeniden gözler önüne serildi. 

ÇOCUKLARIN CAMİYE GÖTÜRÜLMESİ HEDEF ALINDI

Yapılan haberde İstanbul Tuzla’daki İhsan Hayriye Hürdoğan İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin okul gezisi için camiye götürülmesi eleştirildi. 

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında düzenlenen “gezide”, sınıflar gruplara ayrılarak gün içinde ziyaretler devam etti. Velilerden izin kağıdı talep edildi.

Cumhuriyet gazetesi bu haberi yazarken "Laik eğitim yine hiçe sayıldı: İlkokul öğrencilerini camiye götürdüler" başlığını attı. Her fırsatta din düşmanlığını belli eden CHP'ye yakın bu yayın organının da yaptığı haber tepkilere neden oldu. 

Sırplardan olay Fenerbahçe ve Dusan Tadic yorumu! Bakan Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs paylaşımı Şüpheli bir cisim bulundu! ASELSAN inceleyecek
Sonraki Haber