Yılmaz Odabaşı tutuklandı

Şair Yılmaz Odabaşı tutuklandı. Haberi Twitter hesabından duyuran Odabaşı, noter işlemi yaparken gelen polisler tarafından gözaltına alınıp sivil polislere teslim edildiğini ve adliyeye götürüldüğünü söyledi. Odabaşı, daha sonra Kandıra Cezaevine götürüldüğünü belirtti.

Şair Yılmaz Odabaşı, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada önce gözaltına alındığını duyurdu. Odabaşı, noter işlemi yaparken gelen polisler tarafından gözaltına alınıp sivil polislere teslim edildiğini ve adliyeye götürüldüğünü söyledi.

Odabaşı, paylaşımında polis otosunun içinden çektiği bir fotoğrafı da paylaştı.

Odabaşı’nın mesajları şöyle:

"An itibarıyla bir noter işlemi yaparken gelen polislerce gözaltına alındım ve sivil polislere teslim edildim. Adliyeye götürülüyorum."

ÜLKEYİ TERK ETME KARARI ALMIŞTI

1 Kasım seçim sonuçlarından sonra sosyal medya hesabından "Bu ülkeden çekip gidiyorum" diye yazıp yurt dışına giden şair Odabaşı, 2015'te geri dönmüştü.

Odabaşı, Cumhuriyet gazetesindeki "Restleriyle gitmek hasretiyle dönmek" başlıklı yazısı ile neden geri döndüğünü anlatmıştı.

O YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir Bayrampaşa'da silahlı saldırı! Sokak ortasında 4 el ateş etti Van'da akşam vakti deprem!
Sonraki Haber