Yılmaz Morgül Nişantaşı'nı ringe çevirdi!

Uzun süreden beri kick boks dersleri aldığı bilinen Yılmaz Morgül, Nişantaşı'nda sokak ortasında yüksek tekme hareketi yaparak muhabirlere poz verdi. Morgül, "Arkadaşlar siz istediniz ben de hareketin kralını yaptım" dedi.

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, Nişantaşı'nı kick boks ringine çevirdi.

Etrafındaki kişilerin meraklı bakışları karşısında yaptığı şovla şaşırtan Morgül, ardından muhabirlerle ayaküstü muhabbet etti.

Diğer taraftan kız arkadaşı Pelin Suade ile görüntülenen Morgül, geçtiğimiz günlerde yaptığı kışlık kürk provasıyla tepki çeken Bülent Ersoy'u sert eleştirdi.

"GERÇEK BİR SANATÇIYA YAKIŞMAZ"

Kendisinin kesinlikle kürk kullanmadığını belirten Morgül, "Kürke karşıyım, kürkü yalnızca hayvanlar giyer, mümkünse başka hayvanlar giymesin" diyen Morgül, geçtiğimiz günlerde yine kürk nedeniyle polemik yaşadığı Bülent Ersoy'la ilgili bir soru üzerine "Bülent hanım büyük bir sanatçı ama kalkıp bu dönemde pek çok insan ekonomik olarak zor günler yaşarken, çıkıp 'ben asgari ücretlilere üzülüyorum' deyip arkasından 50 bin liralık kürk alması gerçek sanatçıya yakışmaz, kabul edilemez.

En azından birkaç tane ailenin kirasını ödeyebilir ya da bu dönem çalışmayan orkestra elemanlarına yardımcı olabilirdi. Siz bilemezsiniz de ben her şeyi bilirim. Çok iyi biliyorum" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Gerçek kürk kullanmasıyla sık sık hayvanseverlerin tepkisini toplayan Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda kürk alırken görüntülenmişti. Bülent Ersoy'un kürk alışverişi sosyal medyada gündem oldu. Üzerinde tilki kafaları bulunan kürkleri alan Ersoy'a sosyal medyadan tepki yağdı.

Bülent Ersoy'un kürk alışverişi sosyal medyada olay oldu. Ünlü sanatçı geçtiğimiz çarşamba günü Nişantaşı'ndaki bir kürkçüden her biri 40 bin lira değerinde iki adet kar tilkisi kürkü satın almıştı.


.

.

Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Reha Muhtar ile velayet yüzünden kapıştı, 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz
Sonraki Haber