Yılmaz Erdoğan'ın kendisine dava açacağını duyan Cansu Taşkın'dan açıklama gecikmedi

Yılmaz Erdoğan ile iki yıldır aşk yaşadığı iddiası ile gündeme gelen Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ikilinin dudak dudağa fotoğraf ve videolarını paylaşmıştı. Görüntülerin ardından Yılmaz Erdoğan'ın kendisine dava açacağını duyan Cansu Taşkın'dan açıklama gecikmedi.

Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Cansu Taşkın aşk iddialarını doğrulamıştı. Cansu Taşkın, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube programına konuk olmuş ve Yılmaz Erdoğan ile ilgili olarak 'Gerçek... Haberler doğru.' açıklamasını yapmıştı.  Bu açıklamaların ardından Erdoğan ile Taşkın'ın sadece bir kaç kez görüştüğü ve aşk olmadığı iddiaları da konuşulmaya başlandı.Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ise Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın sarmaş dolaş görüntülerini paylaşmıştı. 

2. Sayfa'nın  haberine göre; Yılmaz Erdoğan, basına yansıyan görüntülerin ardından Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açmaya hazırlanıyor.

CANSU TAŞKIN'DAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'ın kendisine dava açacağını duyunca Insragram hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Taşkın; 'Değerli basın mensupları hakkımda Yılmaz Erdoğan tarafından dava açılacağı yönünde haberler yapılmaktadır. Hakkımda açılmış herhangi bir dava olmadığı gibi bu yönde çıkan haberler mesnetsiz olup şahsımla hiçbir alakası yoktur' dedi.

 

 
Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Hudutsuz Sevda dizisinde ayrılık diziye damga vuracak...
Sonraki Haber