Yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı! "Sahte sözleşme yaptım"

Eski Barcelonalı yıldız Jeremy Mathieu'dan itiraf! 2020 yılında kariyerine son noktayı koyan eski futbolcu, İspanyol devi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Jeremy Mathieu'dan yıllar sonra gelen itiraf! Barcelona'ya transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan eski futbolcu, söyledikleri ile herkesi şaşırttı.

Fransız basınından L'Equipe'e konuşan Mathieu, Barcelona'dan teklif aldığında Valencia'dan ayrılmak istemediğini ve bu nedenle farklı bir yol izlediğini açıkladı. Valencia'da mutlu olduğunu ve Barcelona'da yedek kulübesinde durmak istemediğini belirten Mathieu, açıklamalarında "Sahte bir sözleşme yapıp Sportif Direktör Rufete'ye gösterdim..." ifadelerine de yer verdi.

ESKİ BARCELONALI JEREMY MATHİEU'NUN AÇIKLAMALARI

"Barcelona'dan teklif aldım ama oraya gitmek istemiyordum. Valencia'da mutluydum. Oraya gidip yedek kulübesini cilalamak istemiyordum"

"O dönem Valencia'dan aldığım ücretle Barcelona'nın teklif ettiği ücret arasında bir miktar belirledim ve sahte bir sözleşme yapıp Sportif Direktör Rufete'ye gösterdim. 'Bu ücreti verirseniz kalırım' dedim. Rufete onayladı ama başkan kabul etmedi. Ben de bana güvenmediklerini hissettim ve ayrıldım"

ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A TEKLİF: BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ? Ahmet Çakar Mehmet Büyükekşi davasından beraat etti: "Sen Bylockçusun" Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasındaki görüşme başladı
Sonraki Haber