Yılın on saniyesini saymakta zorlanan Şafak Sezer İbo Show'a damga vurdu!

STAR TV'de yayınlanan İbo Show Özel Programı Yılbaşı Gecesine damga vurdu. Yıllar sonra ekrana gelen ve eski günlerine geri dönen İbo Show'un Yılbaşı gecesi konukları Serdar Ortaç Bülent Ersoy Şafak Sezer ve Seda Sayan konuk oldu.

2022 yılbaşı heyecanı devam ediyor. TV ekranlarında yayınlanan yılbaşı programları arasında ayrı bir yeri olan İmparator lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses'le özdeşleşen İbo Show yılbaşı özel programı yine eğlenceli anlar yaşattı.

Yeni yıl heyecanı TV'lerde de devam ediyor. İbo Show yılbaşı özel programı da bunlardan biri. Serdar Ortaç, Bülent Ersoy, Seda Sayan şarkılarıyla eğlendirirken Şafak Sezer de esprileri ile damga vurdu.

 İbo Show'a yılbaşı konuğu olan Şafak Sezer, programda yılın son on saniyesini saymakta zorlandı. Sık sık ondan geriye sayan Şafak Sezer'e diğer konuklar da güldü.

Serdar Ortaç'ın Şarkıları İbo Show'a damga vurdu!

Geçtiğşimiz yıl da İbo Show'a katılan Serdar Ortaç yılbaşı gecesi de en sevilen şarkılarını söyledi.

Bugün kimin maçı var? 16 Mayıs 2024 maç programı! Akaryakıtta tek fiyat uygulaması! İşte 16 Mayıs güncel fiyatlar PKK/KCK'lı teröristler Ahmet Bayar ve Ahmed İbrahim El Ahmed öldürüldü
Sonraki Haber