Yılın flaş haberi! Fenerbahçe ve Abdullah Avcı...

Tek hedef şampiyonluk olarak sezona başlayan Fenerbahçe, bu hedefe ulaşamadığı için hayal kırıklığına uğradı. Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un geleceğiyle ilgili soru işaretleri yer alırken bomba bir iddia ortaya atıldı. Trabzonspor'la yollarını ayıran Abdullah Avcı'ya, Süper Lig devi Fenerbahçe'nin talip olduğu iddia edildi. Bordo mavililerden ayrıldıktan sonra henüz hiçbir takımla anlaşmayan Abdullah Avcı'nın yerli teknik direktör olarak ilk sırada olduğu belirtildi.

Trabzonspor'da şampiyonluk yaşayan ve sonraki sezonda takımdan ayrılan Abdullah Avcı dinlenmeye çekilmişti. Henüz hiçbir takımla anlaşmayan tecrübeli teknik direktör için Fenerbahçe'nin devrede olduğu belirtildi.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları