Yıldız Tilbe'nin dinle dinle bitmeyen albümü!

Yıldız Tilbe'nin uzun süredir beklenen ve içinde 150 şarkı olacağı söylenen Tribute albümü sonunda yayınlandı. Albümü inceleyen Milliyet Molatik'e göre, Yıldızlı Şarkıları dinlemek için bütün bir gününüzü ayırmanız gerekiyor.

"Yıldız'dır, münasiptir!"

Çıkacak, çıkıyor, çıktı derken; çok şükür Yıldızlı Şarkılar'a kavuştuk. Epeydir söylentileri dolaşan tribute albümden beklentiler çok yüksekti. Söz konusu Yıldız Tilbe olunca normal tabii... Ona bayılmayan, şarkılarıyla duygudan duyguya koşmayan yoktur şu topraklarda. Son yıllarda Twitter'daki yorumlarıyla ve O Ses Türkiye'deki jürilik performansıyla da çok konuşuldu, gönüllerdeki yerini sağlamlaştırdı Yıldız Tilbe. Ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin, "Yıldız'dır, münasiptir!" deyip geçiyoruz. Hepimizde kredisi sonsuz!

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek