Yıldırım: Akşener'in kuzeni bizi darp etti

İYİ Parti Zonguldak kurucu merkez ilçe başkanı ve Taban Hareketi grubu lideri Serhat Yıldırım genel merkezde yaşananlara dair açıklama yaptı.

This browser does not support the video element.

İYİ Parti Genel Merkezi'nde akşam saatlerinde tekme tokat kavga çıktı. 'Seçilmeyecekler' listesi olarak kamuoyuna yansıyan gelişmelerin ardından bir grup Genel Başkan Meral Akşener ile görüşmek istedi. Ancakgrubun parti binasına girmesinin ardından ortalık karıştı ve tekme tokat kavga çıktı.

İYİ Parti Zonguldak kurucu merkez ilçe başkanı ve Taban Hareketi grubu lideri Serhat Yıldırım, milletvekili Lütfi Türkkan ile görüştükleri sırada Meral Akşener'in kuzeni Ümit Dükbayır ve beraberindeki grubun kendilerini darp ettiğini iddia etti.

SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar