Yiğit Bulut'tan flaş çıkış! İlaç şirketlerinin silahşörleri ekranlarda!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut televizyon programlarında Koronavirüs ile ilgili konuk alınan doktorlar hakkında flaş açıklamalar yaptı.

Sosyal medya hesabından televiyonlara konuk alınan bazı kişileri hedef alan Bulut, Koronavirüs konusunda medyanın bir bölümünde büyük bir kirlilik olduğunu belirterek ''İlaç Kartellerinin Borazanları'' şeklinde ifade ettiği kişilerin ekranlara çıkartıldığını ifade etti.

Yiğit Bulut'un dikkat çekici paylaşımları şu şekilde;

''Bazı televizyonlara dikkat ediyorum; Canan Karatay gibi “doğal bağışıklığınızı geliştirin” diyenleri elediler sadece ilaç şirketlerinin silahşörleri ile devam ediyorlar!
“HER TÜRLÜ AŞI VE İLAÇ HAYATIN MERKEZİ” DİYENLER ACABA PARA KARŞILIĞIMI BAZI EKRANLARA ÇIKIYORLAR!!

Sevgili Dostlar, bütün yayın hayatım boyunca kolesterol, anti-depresan ve Nişasta Bazlı Şekerle savaştım! Kaynak suyu denen şişe sularının bazılarının sahte olduğunu ispatladım, 10 seneden fazla sahada bu konulara bulaştım!Bu konuda elimde çok dosya var bir kısmını açıkladım, Kalanı da açıklayacağım. Zor bir dönemden geçiyoruz.Türkiye’de özel hastane denen yapıların bir kısmı rezil durumda! Sadece mide ameliyatında ölen vakalar bile bu rezil hastaneler için yargıya varmak için bile yeterli! Çok iyi hatta mükemmel olanlar da var, onlara da teşkkürler.

Sevgili Dostlar, zor bir dönemden geçiyoruz ve her türlü tez tv’lerde kontrolsüzce konuşuluyor. “Türkler ayrı bir gen Corona işlemez” diyen şaklabanlar mı ararsınız, “herşey çok kötü ama biz 3 günde iyi ediyoruz” diyen özel hastane adına konuşan sahte pozitifçi palyaçolar mı!

Sevgili Dostlar,
Türkiye’de iki tip doktor var;
1- Atatürk’ün “beni emanet edin” dediği Türk Hekimleri, SAYGIYLA ÖNLERİNDE EĞİLİYORUM...
2- İsim önlerinde “prof, doçent, DR” titri taşımalarına rağmen küresel-yerel güçlere hizmet edenler...Bu ikinci grubun varlığı GERÇEK HEKİMLER İÇİN UTANÇ VERİCİ...

BASIN HAYATINI GIDA-İLAÇ KARTELLERİNE KARŞI SAVAŞA ADAYAN, nişasta bazlı şeker ile savaşırken kovulan, çakma kaynak sularında akla hayale gelmeyecek bilgilere ulaşan biri olarak size bu dönemde şunu söylüyorum; BAŞTA SAĞLIK BAKANIMIZ OLMAK ÜZERE SADECE VE SADECE KENDİNİ DÜRÜSTÇE BU ÜLKEYE, BU ÜLKENİN İNSANLARINA VE BİLİME ADAYANLARI DİNLEYİN VE TAKİP EDİN! MEDYANIN BİR BÖLÜMÜNDE İNANILMAZ BİR KİRLİLİK VAR VE BAZILARI MALESEF İLAÇ KARTELLERİNİN BORAZANI VE BUNLAR BAZI EKRANLARDA HER GECE YER BULUYOR!!

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber