Yetim kalan minik Nilay'a buruk doğum günü

Azerbaycan'ın cephede bozguna uğrattığı Ermenistan, çatışmalar sırasında sık sık sivilleri hedef almıştı. Saldırlarda bugün 2 yaşına giren Nilay Aliyeva'nın anne ve babası da yaşamını yitirmişti. Anne ve babasının ölümünden habersiz olan küçük Nilay kendisi için hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfledi.

Azerbaycan’ın Terter şehrine 27 Eylül’de saldıran Ermenistan güçleri sivilleri hedef almıştı. Azerbaycan Başsavcılığı 27 Eylül'den bu yana Ermenistan'ın saldırılarının neden olduğu can kayıplarını geçtiğimiz gün açıklamıştı. Buna göre söz konusu dönemde 94 Azerbaycanlı sivil yaşamını yitirdi, 414 kişi de yaralandı. Ermenistan'ın saldırılarında 3 bin 410 ev, 120 apartman ve 512 kamu binası kullanılamaz hale geldi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı