Yeşim Salkım'dan ilk eşi ve kızı Gizem'in babası Mustafa İmre ile aşk paylaşımı

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf karesiyle şaşırttı. Toplamda 5 evlilik yapan Salkım'ın 1988 - 1990 yılları arasında evli kaldığı Mustafa İmre ile ilgili paylaşımı dikkat çekti. 53 yaşındaki sanatçı kendisine olan benzerliğiyle dikkat çeken kızı Gizem İmre'nin babası olan eski eşiyle nikah günlerine ait bir kareyi yayınladı.

TGRT Haber’de yayımlanan Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa programıyla ekranlarda olan Yeşim Salkım, 699 bin takipçili Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini şaşırttı. İlk eşi ve kızı Gizem İmre'nin babası olan iş insanı Mustafa İmre ile nikahlarında çekilen bir fotoğraf karesini paylaşan Salkım, o karenin altına ''Ben hep yüreğimin sesini dinledim o nereye ben oraya #tbt #ilkaşk @gizem.salkm kızımın babası nikah günü #mustafaimre'' notunu düştü. Salkım'ın eski eşi için 'ilk aşk' ifadelerini kullanması ise dikkat çekti.

Salkım'ın eski eşiyle paylaşımına takipçilerinden 'Ne güzel bir anı', 'Gizem babasına benziyor', 'Demekki hala dostluğunuz ve saygınız bitmemiş' gibi yorumlar geldi. Salkım'ın aradan yıllar geçmesine ve başkalarıyla evlenip boşanmasına rağmen böyle bir paylaşımda bulunması 'yeni bir aşk mı doğuyor?' sorsunu akıllara getirdi.

İşte Yeşim Salkım'ın eski eşiyle paylaştığı o fotoğraf karesi...



Yeşim Salkım, ilk evliliğini henüz 20 yaşındayken 1989 yılında Mustafa İmre ile yapmış ve bu evliliğinden Gizem adında kızları dünyaya gelmişti. Salkım daha sonra 4 evlilik daha yapmıştı. 2009 yılında beşinci evliliğini Hakan Eratik ile yapan Yeşim Salkım'ın Ada adında bir kızı daha bulunuyor.


Yeşim Salkım & Gizem Salkım & Mustafa İmre


YEŞİM SALKIM'IN EVLİLİKLERİ

2009 - 2015 Hakan Eratik

2006 - 2007 İlker İnanoğlu

2003 - 2005 Arben İçli

1998 - 2001 Hakan Uzan

1988 - 1990 Mustafa İmre

Şans Topu sonuçları 19 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Milli yas nedeniyle bayraklar yarıya indirildi Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar?
Sonraki Haber