Yeşim Ceren Bozoğlu'nun inanılmaz değişimi!

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu verdiği kilolardan sonra adeta farklı biri oldu. Genç görüntüsüyle sosyal medyada sık sık fotoğraf paylaşan Bozoğlu'nun pembe saçlı son fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

Son olarak Kalbimdeki Deniz’ dizisinde Fikriye karakterinde izlediğimiz Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki projesi 'O hayat Benim' için 50 kilo almış ve bambaşka bir görüntüyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı.

'O Hayat Benim' dizisi ekranlara veda edince 'Kalbimdeki Deniz' projesi ile ekranlara dönen Yeşim Ceren Bozoğlu, uğruna 50 kilo aldığı dizisiyle birlikte kilolarına da veda etti ve bambaşka bir görüntüye kavuştu.

Ancak kilolarından diyetle kurtulamayan Bozoğlu son dönemin ünlüler arasında da hızla yayılan trendlerinden ameliyat masasına yatmayı tercih etti.

YENİ GÖRÜNTÜSÜYLE BOL BOL PAYLAŞIM YAPIYOR

Yeşim Ceren Bozoğlu onlarca kiloyu verdikten sonra yaptığı paylaşımlarla takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Farklı açılardan çektiği selfieleriyle sürprizler yapan 43 yaşındaki oyuncu son paylaşımı ardından “18 yaşında görünüyorsun” şeklinde yorumlar aldı. Büyük beğeni kazanan fotoğrafını yorumsuz bir şekilde paylaşan Bozoğlu yeni görüntüsünün tadını çıkardı.

DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… Garanti BBVA’dan kredi kartı harcamalarına sınırlama çağrısı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında sıcak gelişme!
Sonraki Haber