Yerle bir olan caminin enkazında ezan

Dün gece işgalci İsrail uçaklarının bombalarıyla tamamen yıkılan Gazze'nin kuzeyindeki Kalibo Camii'nin enkazının üzerine çıkan Filistinli adam ezan okudu. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.

This browser does not support the video element.

İsrail savaş uçakları, dün gece Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bazı noktalara şiddetli bombardıman düzenledi. Katağ'daki "Kalibo tepesi" ve Eğitim Müdürlüğü civarını hedef alan 30 hava saldırısında Kalibu Camii tamamen yıkıldı.

Gazze Vakıflar Bakanlığı da "İşgal, iflasını ve başarısızlığını gösteren yeni bir suçla, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Kalibu Camii'ni tamamen yıktı." açıklamasını yaptı.

ENKAZA ÇIKIP EZAN OKUDU

Yıkılan caminin enkazına çıkan bir adam ezan okudu. O ana ilişkin görüntüler sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?